Kategorier
Okategoriserade

Sugen på en ny tatuering i Stockholm?

Kan man någonsin få för mycket färg på sin kropp? Nej skulle inte tro det. En tatuering blir snabbt två, sen går det vidare. Är det dags för en till tatuering i Stockholm nu? Hitta tid redan idag.

Det fina med tatueringar är att det finns inga regler. Man kan göra exakt vad man vill på sin kropp. Har du sparat ditt barns första teckning? Kanske vill du föreviga den på din kropp. Eller har du ett vackert blommönster du så gärna vill ha på din kropp? Ja även det kan du göra. Du gör helt enkelt det du vill göra när du ska tatuera dig. Vare sig det är en text eller ett porträtt. Tatuering blir en sak man har i hela livet. Det går att ta bort om man vill, men det är både kostsamt och smärtsamt. Många tycker det gör ondare att ta bort en tatuering än att skaffa den.

Tatuering med raka linjer

Man vill inte ha en dålig tatuering, så välj inte att vara snål och gå till en hemmatatuerare. En fin tatuering kostar pengar. I dagens läge kostar det runt 1500 kronor i timmen för tatuering. Men många tatuerare i Stockholm erbjuder fast pris om du har en större tatuering. En del har även att snällare pris vid heldagssittning. Hur länge du klarar sitta är högst individuellt. Det är smärtsamt att tatuera sig och tar mycket på en. Men genom att ta det lugnt och ha en bra tatuerare som lyssnar på dig så går det bra.