Om oss

Svensken idag mår sämre än någonsin. En rad olika faktorer spelar in i detta. Dels så rör vi oss betydligt mindre nu än förr. Många arbetar med stillasittande jobb och vi får inte längre en naturlig rörelse i vardagen. Den måste in på annat sätt. Något som många har svårt att hitta luckor för: man hittar ingen tid för gym, löpning eller annan träning.

Vi äter sämre idag. För första gången ser man att fetma dödar fler människor än svält i världen. Sverige är bättre än många andra, men det finns oroväckande tendenser gällande övervikt och fetma även i vårt land.

En annan faktor som påverkar vår hälsa negativt är stress. Vi stressar och vi känner en oerhörd press på att leverera i alla sammanhang. Det ger oss ångest och rena depressioner. Något som smyger allt längre ner i åldrarna. Kort sagt: vi har problem. Den här sidan ska fungera som medicin. Här ska vi försöka ge tips och råd om träning och skriva om olika träningsformer. Vi kommer att ge recept på nyttig, enkel och billig mat. Stressen kommer vi även den att ta oss. Hur kan vi minska den i vår vardag?

z Samtidigt kommer den här sidan även att fokusera på det yttre. Hur når du ditt bästa utseende? Vilka produkter fungerar – och kan exempelvis en skönhetsbehandling göra skillnad för dig? Vi ger dig allt du behöver om hälsa och välmående. Välkommen!