Kategorier
Hälsa

Några skäl att gå i parterapi i Stockholm

Är det dags att gå i parterapi i Stockholm så har det nog varit något som skaver i förhållandet under lång tid. Det där kan vara första tecknet på att det kan vara läge att satsa på parterapi.

Om du funderar på vad som kan få igång samlivet efter ett par år som sambo eller gift, kan det bero på att ditt förhållande drabbats av leda och tristess. Det är något som en bra terapeut kan hjälpa till med. Reda ut ett och annat och ge tips och råd om hur ni kan hitta tillbaka till en mer intressant tillvaro tillsammans. En annan orsak till att ge parterapi en chans är om den sexuella eller känslomässiga relationen er emellan blivit stum och ni upplever att det är svårt att engagera er i varandra. Det finns ingen gnista kvar och ni vet inte hur ni ska komma till rätta med det.

Parterapi är till för alla som vill behålla en god relation med sin partner

I ditt vardagsliv kanske du upplever att det inte finns mycket kvar som får dig att tända på din partner. Kanske har det blivit en ren rutin när det gäller att närma sig varandra eller så har det slutat hända. Ingen tar längre initiativet och det enda som är intressant är tv:n eller att hänga med polarna, kompisarna eller andra par. Ett annat scenario är att det är mycket bråk och osämja. Den egna olusten övergår till bråk och beskyllningar vilket mycket effektivt tar bort all sexlust.