Kategorier
Tandhälsa

Bra estetisk tandvård i Stockholm

Om man vill göra en fin förändring av sitt utseende så kan man börja med det som syns så fort man ler, det som kallas estetisk tandvård i Stockholm, och som gör det till ett ännu större nöje att le.

Det är alltid roligt att ta hand om sig själv och vårda sin kropp. Man lägger väldigt mycket tid på hår och naglar men glömmer kanske bort det som man själv inte ser förrän man ler. Välvårdade tänder gör samma intryck som kläder, naglar och hår. De är en signal om att man tar hand om sig.

På en tandvårdsklinik arbetar man med alla sorters tandvård. Det finns akuta ärenden som tandvärk eller tänder som skadats vid en olyckshändelse. Då är det den allmänna tandvården som hjälper till. Men på kliniken som arbetar med estetisk tandvård i Stockholm kan man dessutom få hjälp med många andra tandvårdsärenden.

En klinik som arbetar med estetisk tandvård kan göra skalfasader

Även om det inte är akut så är man angelägen om att hjälpa till att skapa vackra tänder på mottagningen. En vanlig och omtyckt åtgärd för att få bort missfärgningar och ojämnheter är att sätta skalfasader på tänderna. En skalfasad gör tänderna vita och blänkande genom att man slipar lite på dom och gör en avgjutning. Sedan klistras en tunn hinna av porslin utanpå tanden. Den hinnan ser precis ut som de riktiga tänderna men man har fått bort det som kan ha upplevts som störande. Så har man istället en vacker tandrad som håller i flera år.