Kategorier
Okategoriserade

Akuttandvård – lätt att få tid i Solna

När man får ont i tänderna eller skadar dem på något sätt så behöver man oftast omedelbar hjälp. Då kan man vända sig till en klinik för akuttandvård i Solna, där finns bra och snabb vård.

Det tar så mycket kraft att ha ont i en tand. Man kan inte äta och man kan inte sova. Har man otur svullnar hela kinden upp och man vill bara försvinna. Sådant händer trots att man brukar ta väl hand om sina tänder. Det kan finnas en lite spricka som blir infekterad eller man kan ha bitit av en tand.

När man kontaktar kliniken som har akuttandvård i Solna får man snabb hjälp. Det är en stor mottagning så det går oftast att ordna tid hos en akuttandläkare inom 24 timmar. Ingen ska behöva ha ont i onödan. I de välutrustade, centrala lokalerna jobbar all den personal som kan behövas vid en akutbehandling.

Vad räknas som akuttandvård?

Självklart behöver man akut hjälp om man har väldigt ont. Det finns många orsaker till tandvärk men den kan alltid avhjälpas, ibland genom en tillfällig lösning. Sedan får man komma tillbaka för att följa upp behandlingen. Har man slagit ut en eller flera tänder så är det viktigt att man söker vård så fort som möjligt. Om tanden fortfarande är hel så kan det gå att sätta tillbaka den om man gör något åt det direkt. Tvekar man att söka hjälp akut så är det bara att ringa så får man råd om vad som är bäst att göra.